Bulthaup

art gallery afzuigkappen

De keuken is steeds vaker het centrale punt in huis; er is een groeiend verlangen om het niet alleen een functionele plek te maken, maar ook een ruimte die iets vertelt over onszelf.

De Art Gallery afzuigkappen van Whirlpool bieden je de mogelijkheid nieuw leven in je keuken te blazen en deze aan te passen voor verschillende momenten en gelegenheden.

Kunst en technologie

De afzuigkappen van de Art Gallery collectie van Whirlpool maken het eenvoudig om een persoonlijk tintje aan je keuken te geven. De Art Gallery collectie omvat 4 panelen die op de voorkant van de afzuigkap passen, elk met een ander ontwerp. Hierdoor kun je het design kiezen dat het beste bij je stemming past op elk gewenst moment.Maar de Art Gallery afzuigkap ziet er niet alleen geweldig uit. Het vlakke, roestvrijstalen oppervlak van de motorunit is gemakkelijk te reinigen en tevens zorgt de Art Gallery afzuigkap voor een doeltreffende en geruisloze luchtafzuiging – zelfs in recirculatiestand. De Art Gallery afzuigkap is uitgerust met halogeenverlichting.Whirlpool heeft de prestigieuze Red Dot Design Award 2013 Honourable Mention in ontvangst mogen nemen voor het uitzonderlijke design van haar Art Gallery collectie.www.whirlpool.nl

Art Gallery afzuigkappen

Art Gallery afzuigkappen

 © 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee