Bulthaup

blomus tea-jay


Lekker genieten in de zon kan haast niet zonder een heerlijk, verfrissend drankje. Blomus komt nu met een innovatief product dat het maken van ijsthee, sap, siroop, vruchten en thee een echte belevenis maakt!

De TEA-JAY is een zegen voor de zwoele zomeravonden. Door middel van het ingenieuze ontwerp van de deksel wordt het nu zeer gemakkelijk om zelfgemaakte ijsthee te maken. De ijstheemaker heeft een prachtig, modern design en is uitermate geschikt om ijsthee, maar ook cocktails mee te bereiden.


Overdag kun je met behulp van de Blomus Tea-Jay heerlijk genieten van je zelfgemaakte ijsthee, ‘s avonds maak je zelfgemaakte cocktails die je ijskoud serveert. De Blomus Tea-Jay zorgt niet alleen voor heerlijke dranken; het is ook nog eens een stijlvolle eyecatcher.


De Blomus Tea-Jay koop je in combinatie met een selectie verse thee en een receptenboek van ijstheemaker Samova. Samova is expert op het gebied van thee en kruiden en straalt daarmee een bepaalde passie uit. Als je de verse thee en de ijstheemaker combineert weet je zeker dat het een overheerlijk resultaat op gaat leveren. Wat ons betreft mogen die zwoele zomeravonden beginnen!

www.voor-thuis.nl

blomus TEA-JAY

Blomus TEA-JAY

 

 

© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee