Bulthaup

de woonkeuken

Gezellig met de hele familie ontbijten, of ‘s avonds bijkletsen aan de tafel in de keuken. De tijd dat de keuken alleen maar een functionele ruimte was is voorbij. De woonkeuken is vandaag de dag halfopen of open en wordt betrokken bij de rest van het huis. Keukenfabrikanten spelen steeds meer in op deze trend door eigentijdse keukens te ontwerpen die qua stijl en kleur perfect passen bij de rest van je interieur.

Speciaal ontworpen keukens die naadloos overvloeien in de woonkamer en zo een onderdeel van de rest van je leefruimte worden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit een tafelblad van hetzelfde materiaal en dezelfde kleur als het aanrechtblad van je keuken. Een antibacterieel aanrechtblad van composiet is bijvoorbeeld leverbaar in diverse kleuren en afwerkingen. Zo kan je precies de kleur kiezen die past bij de rest van je huis. Door te spelen met de mogelijkheden van kastfronten en achterwanden kan de keuken een mooi en stijlvolle uitstraling krijgen.

woonkeuken van keukenkampioen

woonkeuken van keukenkampioen


Wie op zoek is naar iets heel bijzonders, komt al snel uit bij een design eilandkeuken met apart bargedeelte. Tijdens het koken even gezellig een wijntje doen en bijkletsen. De strakke lijnen en combinatie van grijs en glanzend wit stralen een zeer rijk gevoel uit. De ingebouwde kastenwand creëert extra bewegingsvrijheid rond het spoel- en kookeiland. www.keukenkampioen.nl


© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee