Bulthaup

dornbracht keukenaccessoires

Uitgekiende details en een comfortabele werking: hoogwaardige Dornbracht keukenaccessoires als passende aanvulling op elke serie maken de sfeer in de keuken compleet.

Stijlvast en functioneel vereenvoudigt het de verschillende processen en dwingt een professionalisering van de keuken af, geheel in lijn met het programma ‘Accessorizing the Kitchen’.


Het portfolio aan keukenaccessoires bevat zeep dispensers, afvoerpluggen en verschillende sproeikoppen, die de betreffende toepassingsgebieden nog meer comfort en functionaliteit verlenen. Geïntegreerde zeep dispensers zorgen voor een eenvoudige reiniging van de handen, sproeikoppen bieden doelgerichte inzetmogelijkheden voor verschillende eisen bij het afwassen. Voor de afvoerplug kan worden gekozen tussen een conventionele en een elektrische variant, die elk een comfortabele en hygiënische bediening van de afvoer in de gootsteen mogelijk maken.Alle accessoires zijn afgestemd op de individuele eisen in de keuken en verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen: rond of hoekig, met of zonder rozet, in chroom of platina mat. De gereduceerde en heldere vormentaal volgt consequent het designxconcept van de betreffende serie en creëert een evenwichtige eenheid tussen mengkraan en toebehoren. Alle accessoires zijn perfect afgestemd op de series en de oppervlakken.

www.dornbracht.com

dornbracht keukenaccessoires

dornbracht keukenaccessoires

 

dornbracht keukenaccessoires

dornbracht keukenaccessoires© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee