Bulthaup

‘Fusion Volcano’ wokbrander

Met de ontwikkeling van deze innovatieve ‘Fusion Volcano’ wokbrander heeft ATAG de echte Oosterse professionele wokbrander omgezet in een consumentenproduct voor de thuiskok.

Deze wokbrander houdt de vlam gericht waar die hoort, centraal op de onderzijde van de pan. Deze brander genereert met minder energieverbruik méér hitte, voor een optimale wokprestatie.

Besparende wokbrander

De kern van de brander, de vulkaan, maakt geconcentreerde warmte in het midden van de pan door middel van een speciaal ontworpen gedraaid vlampatroon. De vlam is direct gericht op de pan en dus veel efficiënter dan een brede vlam. De besparing op het gasverbruik is tot 50% in vergelijking met een conventionele wokbrander, waar veel warmte verloren gaat langs de pan.

De ‘Fusion Volcano’ wokbrander heeft nog twee functies die de brander zeer veelzijdig maken: je kunt vanuit de binnenvlam schakelen naar een buitenvlam die bijzonder geschikt is voor grote pannen met een platte bodem. De buitenvlam heeft een vermogen van 6.0 kW, de binnenvlam heeft ook nog een extra lage sudderstand van slechts 0.2 kW, voor bijvoorbeeld het smelten van chocolade.

www.atag.nl

‘Fusion Volcano’ wokbrander

‘Fusion Volcano’ wokbrander 

© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee