Bulthaup

kaasrasp NAVETTA

De dagen worden steeds korter en de herfst komt dichterbij. Na een wandeling in de regen of een lang werkdag is een lekker bord verse pasta precies datgene wat de avond perfect maakt.

Of de pasta nu met verse groente, vis of vlees is bereid, de kaas mag niet ontbreken. Daarvoor zijn verschillende harde kazen geschikt zoals Grana Parmegiano of Pecorino, het liefst vers geraspt zodat het kruidige aroma vrijkomt. NAVETTA, de nieuwe kaasrasp van blomus is hierbij een betrouwbare hulp. De rvs rasp omhuld met kunststof ligt in een opvangschaaltje, en ligt door de afgeronde vorm aangenaam in de hand.

NAVETTA kan dankzij een afgevlakte onderkant eenvoudig op de gedekte tafel worden neergezet. Vers geraspte kaas wordt in de geïntegreerde schaal opgevangen en kan door een opening direct over de pasta, risotto en salade worden gestrooid, zonder dat een lepel of een andere schaal nodig is. NAVETTA is dankzij het mooie design een elegante verschijning op iedere gedekte tafel. Een ideaal geschenk voor hobbykok en pastafans.

www.blomus.com

kaasrasp NAVETTA

kaasrasp NAVETTA
© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee