Bulthaup

keuken inspiratie

Inspiratie opdoen voor je nieuwe keuken is toch het leukste wat er is? Op onze website kan je alles lezen over de nieuwste keuken inspiratie en keukentrends. En wat zijn die trends eigenlijk? Wij zetten een aantal trends voor je op een rij:

❥ Groen en verantwoord
❥ Hout, ijzer en andere vintage materialen in de keuken
❥ Kleurrijk en gezellig
❥ Openheid in de keuken
❥ Nog minder handgrepen
❥ De keuken van de toekomst


LEES MEER OVER DEZE TRENDS  ➟ ➟ ➟ Door voldoende inspiratie op te doen voor de keuze én aankoop van je nieuwe keuken maak je het jezelf makkelijker. Voldoende keuken inspiratie doe je op door middel van:

 

  • Blader interieur tijdschriften door

  • Bezoek de informatieve websites over keukens op internet

  • Laat je ook inspireren door de internationale websites, webshops en keukenblogs. Tegenwoordig kan je online hele leuke keukenaccessoires kopen

  • Verzamel alle foto’s die je tegen komt en maak een moodboard met wat je mooi vindt

  • Maak een wensenlijstje

  • Bedenk wat je zelf kunt doen en wat je moet uitbesteden om je keuken zo mooi mogelijk te maken met zo min mogelijk budget

Modern design of liever de sfeer van vroeger?

De hedendaagse keuken heeft een modern karakter. Sinds een aantal jaren zijn trendy, strakke keukens niet meer weg te denken. De trend van puur design met een gewaagd karakter is nog steeds in volle gang. Naast optimale functionaliteit wordt veel aandacht besteed aan het ontwerp, met daarin de nieuwste snufjes.

Vrijwel elke fabrikant levert tegenwoordig keukens van uitstekende kwaliteit. Duurzame materialen, zoals hout en aluminium, geven de keuken een stijlvol tintje. De designers en fabrikanten komen continu met nieuwe modellen en producten om voor te blijven lopen op de laatste ontwikkelingen. En daar kan natuurlijk je voordeel mee doen.

 


De sfeer van vroeger!

Een andere ontwikkeling in de keukenbranche is die van de landelijke, rustieke keuken. Warme natuurtinten spelen hierin een grote rol. Klassieke kastjes en werkbladen, terracotta vloertegels of brede houten vloerdelen, een mooie robuuste schouw, porseleinen spoelbakken en nostalgische kranen voeren de boventoon.

Wat de rustieke keuken echt “af” maakt is een losstaand, nostalgisch fornuis, echter wel voorzien van alle gemakken. Maar er is natuurlijk ook volop moderne apparatuur, die qua vormgeving volledig is afgestemd op deze “back to basic” trend.

© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee