Bulthaup

keukenfronten

De uitstraling van je keuken is belangrijk. Om de juiste sfeer te creëren dragen verlichting, grepen en keukenfronten hieraan bij. Hoogglans polyester fronten zijn een ware trend en bijna niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Deze zijn vaak te zien in warme aardetinten, wit of zwart.

Felle kleuren komen ook steeds vaker voor en de houten keukenfronten zien we ook steeds vaker terugkomen. Fronten springen direct in het oog en bepalen dus de de uitstraling van je keuken, gelukkig kunnen we tegenwoordig uitgebreid kiezen tussen verschillende materialen en kleuren.

Omdat de keuze op het gebied van keukenfronten zo veelzijdig is is het belangrijk eerst je stijl te bepalen. Ga je voor een landelijke keuken, een klassieke of een strakke design keuken? Kies je voor deuren met glas of liever gesloten? Bij een design keuken zijn de deuren vaak vlak, terwijl een landelijke keuken vaak deuren heeft met een reliëf. Het materiaal speelt ook een grote rol. Kies je voor kunststof of voor een natuurlijk materiaal? Vandaag de dag kan je kiezen uit heel veel verschillende soorten materialen, Kunststof, titanium, aluminium, hout, rvs, glas, MDF of folie. Kunststof folie en fineer zijn over het algemeen goed betaalbaar en gebruiksvriendelijk, het is krasvast en kleurecht. Bovendien is het goed bestand tegen de meeste schoonmaakmiddelen. Met het huidige gebruik van de fotografische decorlaag kan je kiezen uit talrijke kleuren en prints, van hout tot beton en metallic.

In de kleur keuze van de keukenfronten zijn er dus geen beperkingen. Bijna alle keukenfabrikanten breiden hun kleurenpalet ieder seizoen uit, van warme tot koude tinten, tijdloze kleuren of juist trendy kleuren. In keukenfronten zien we op het moment veel wit en zwart, soms afgewisseld met een felle kleur. Rvs doet het goed in combinatie met metallic lak, in de landelijke keuken zien we veel beige, wit en olijfgroen in combinatie met hout. Vaak kan je óók nog kiezen tussen een matte of glanzende afwerking.

© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee