Bulthaup

keukenrenovatie

Een keuken gaat lang mee, langer dan smaak. Wat je twintig jaar geleden mooi vond aan je nieuwe keuken, is nu misschien wel een grote ergernis.

Als de indeling van de keuken en de kwaliteit van de keukenkastjes nog goed is, kies dan voor keukenrenovatie. Knap je keuken voordelig op door je keukendeurtjes  en handgrepen te vervangen.

Keukenkastjes

De kleur van de keukendeurtjes bevalt niet meer, het model is verouderd of de keukendeurtjes zijn door de jaren heen versleten? Het zijn stuk voor stuk goede redenen om alleen de keukendeurtjes te vervangen, de keuken is verder immers nog goed!

Lifting is gespecialiseerd in keukenrenovatie en beschikt over een ruim assortiment van losse keukendeurtjes in diverse modellen en stijlen, van klassiek tot modern. Bovendien zijn alle keukenfronten in diverse kleuren te verkrijgen. Omdat iedere keuken anders is en de keukenkastjes qua maatvoering zullen verschillen, worden de deurtjes op maat geproduceerd.

Handgrepen

Tenzij je een greeploze keuken heeft, vormen de handgrepen een opvallend en in het oog springend onderdeel van je keuken. Ze zijn verkrijgbaar in talloze uitvoeringen: knoppen, klassieke grepen, ingefreesd, staafgrepen, enz. Ook in maatvoering en kleur zitten grote verschillen. In veel gevallen kunnen de grepen op je huidige keuken vervangen worden. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de manier waarop ze gemonteerd zijn.

Met alleen het vervangen van je keukendeurtjes en handgrepen krijgt je keuken een compleet nieuwe uitstraling. Is je keuken verouderd en niet meer van deze tijd? En een nieuwe keuken past niet in je budget? Een keukenrenovatie is een goed en voordelig alternatief.

www.lifting-keukenrenovatie.nl

keukenrenovatie_Lifting_voorna

© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee