Bulthaup

keukenvloer en wand

Bij het ontwerp van een prachtige nieuwe keuken komt meer kijken dan alleen de keuken zelf. Behalve keukenapparatuur en de indeling van je keuken zorgen de keukenvloer en wand ervoor dat je keuken een mooi geheel wordt.

Je kan door het kiezen van een bepaalde vloer en soort wand nadruk geven aan je interieur. De vloeren en wanden van je interieur zorgen voor het fundament van je woning, denk aan de afvoer van bijvoorbeeld je gootsteen, je verlichtingsplan en de verwarming. Bij veel vloeren kan je tegenwoordig kiezen voor vloerverwarming. Het is belangrijk hier voordat de keuken wordt gemonteerd over na te denken.

Vloeren en wanden vormen de basis van je keuken en interieur.


Er zijn verschillende wandafwerkingsmogelijkheden zoals tegels, stucwerk, glas, hout en roestvrij staal. De meest voorkomende wand en vloerafwerking in de keuken zijn tegels. Als je kiest voor tegels kan je kiezen uit een breed assortiment. Tegels op de vloer, aan de wand of allebei. Van mozaïek tot extra grote tegels, verschillende kleuren, maten, kwaliteiten en leg richtingen. Tegels zijn onslijtbaar, makkelijk schoon te houden, duurzaam en goed te combineren met vloerverwarming.

Door het kiezen van een bepaalde vloer ontstaat er een specifiek uitstraling van je keuken. Zo creëer je een stijl die bij je past. Net als de wanden vormen vloeren de basis van je gehele interieur. De keuze van je vloer en wand zet de toon en aan de hand daarvan kan je de rest van je interieur en keuken uitwerken.

Door te kiezen voor een specifieke kleur vloer krijg je een duidelijke beeld van de inrichting van je interieur. Vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten zoals: Laminaat, houten vloeren, pvc vloeren, natuursteen, tegels of gietvloeren. Waar kan je allemaal rekening mee houden zodat je de juiste vloer kiest? Welke vloer past bij jou?

Voor een make-over van je keuken kan je de wand gewoon een likje verf geven. Toch is het leuk om een keer een stapje verder te gaan door de wand te behangen. Er zijn vele soorten behang in allerlei kleuren en prints. Als je het behang weet te vinden dat bij je spullen in huis past, dan zal je zien wat een boost het aan je interieur kan geven. Fotobehang met landschappen vergezichten of droomstranden. Trendy en modieuze wandstickers met spannende afbeeldingen en asymmetrische tekeningen.

© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee