Bulthaup

kookpunt

We zijn trots! De Rotterdamse kookwinkel Kookpunt heeft zondagavond 3 maart in Chicago de Global Honoree trofee gewonnen.

De ‘best of the best’-prijs werd tijdens een gala-avond overhandigd aan Ton van der Kolk en Ria Schipper. Door de jury werd vooral gelet op visual merchandising, innovatie en beleving.

Aan de internationale wedstrijd deden 23 landen mee, die ieder een nationale winnaar afvaardigden. Van deze 23 winkels werd Kookpunt – samen met vier andere winkels – door de internationale jury bekroond met de prestigieuze ‘best of the best’-award: de Global Honoree trofee! Ze zijn de tweede Nederlandse winnaar van de trofee, vorig jaar won de Bijenkorf (afdeling koken & tafelen) de prestigieuze prijs.

Kookpunt is met bijna 4000m² dé kookwinkel van Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan keukengerei, keukenapparatuur, messen, fornuizen, koffiemachines en serviezen hebben wij álles waar een hobby- of professionele kok van smult. Ze geloven in service en expertise, en heeft ruim vijftig jaar ervaring in de verkoop van keukenartikelen. Iedere afdeling kent zijn eigen specialisten: medewerkers met kennis van ieder product, en bereid om de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden.

www.kookpunt.nl

kookpunt

kookpunt


bron: perscentrum wonen

© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee