Bulthaup

leistenen onderzetters

Deze Wesco leistenen onderzetters actie gedurende de hele maand december.

Gratis leistenen onderzetters, bij elke order onder de € 100,00, waarbij minimaal één Wesco product zit opgenomen,  krijgt men 4 leistenen onderzetters ter waarde van € 9,95 helemaal gratis!

Cookwarehouse is een nieuwe internetwinkel, welke gespecialiseerd is in kwalitatief hoogwaardige keukenaccessoires met een hele goede prijs-kwaliteit verhouding.

Cookwarehouse.nl is onderdeel van F-Five Webshops BV.  Al 8 jaar lang zijn zij actief in de detailhandel op het gebied van keukenaccessoires in de breedste zin van het woord. Naast een tweetal fysieke winkels is hier nu dus ook een online winkel bijgekomen. Het assortiment in deze online keukenaccessoire winkel is een resultaat van jarenlange ervaring. Hierbij hebben ze de ogen altijd goed open gehouden, hebben ze beurzen over de hele wereld bezocht en zijn ze altijd meegegaan met de allerlaatste trends.

Ofwel, niet achterover leunen, maar actief zorg dragen voor een ‘up-to-date’ en kwalitatief goed en compleet assortiment. Een goede en eerlijke bedrijfsvoering en altijd voorop willen lopen! Leuk!

keukenaccessoires

leistenen onderzetters

 

© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee