Bulthaup

minta touch

Love at first touch. De Minta Touch van GROHE raakt je. Dankzij de innovatieve Easy Touch technologie reageert de kraan op de minste aanraking.
Onze moderne wereld blijft investeren in geavanceerde technieken en designs. Alles wordt “touch”, dus waarom ook niet de keukenkraan? Comfort en hygiëne aan elkaar koppelen was het doeleinde van deze fabrikant. En ze zijn geslaagd, de Minta Touch biedt je alle gebruiksgemak die je maar wenst in de keuken. Stel, je bent druk aan het koken en hebt je handen vol: raak simpelweg de kraan aan met pols, onderarm of de rug van je hand en de kraan schiet aan. Op die manier blijft de kraan schoon, vetvrij en hygiënisch.

Hoe werkt het?

De hybride kraan bezit, onzichtbaar ingewerkt onder het chroom, een sensor die reageert op je aanraking. De sensor zit bovenop de hals van de Minta kraan. Raak je de sensor aan, begint het koude water te stromen. Wil je graag handsfree mengen met warm water? Kies dan voor het iets duurdere model, Grohterm Micro, waarbij je de gewenste temperatuur kan bepalen en het risico op verbranden uitgesloten is.Grohe denkt natuurlijk aan optimale functionaliteit en voegt aan de design kraan ook een reguliere hendel toe. Zo kies je nog steeds zelf op welke manier je je handen wast.

www.grohe.com


Grohe Minta Touch

Grohe Minta Touch© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee