Bulthaup

piet boon keukens

Piet boon maakt onder andere keukens, en wat voor keukens! Ontwerper Piet Boon staat bekend om het gebruik van pure, eerlijke en natuurlijke materialen. Zijn ontwerpen zijn tijdloos en zonder overbodige opsmuk.

Het gebruik van natuurlijke materialen is kenmerkend voor de stijl van Piet Boon® en Piet Boon Keukens®. Een authentieke interpretatie van ambachtswerk en precisie. Van begin af aan heeft Piet Boon gewerkt als een echte ambachtsman. Hij heeft zijn verbondenheid met hout, metselwerk, zink en alle fundamentele bouwmaterialen van de traditionele Nederlandse architectuur behouden.


Voor Piet Boon® is het dan ook een logische stap om interieurproducten te ontwikkelen met zorgvuldig uitgekozen partners, die de belangrijkste kernwaarden delen. “Wij hebben hetzelfde gevoel voor perfectie, dezelfde passie voor prachtige materialen en buitengewoon veel aandacht voor details. Door nauw samen te werken, kunnen wij van elkaars ervaring profiteren. En de uitwisseling van vakkennis brengt ons naar een hoger designniveau.” Aldus Piet Boon.De filosofie van Piet Boon®:

Keukens zijn het hart van het huis, daarom ontwerpen wij deze met passie. De productie van de hoogwaardige, functionele keukendesigns, die een uitdrukking van traditionele waarden en ambachtelijk vakmanschap zijn, is toevertrouwd aan de bekende keukenfabrikant WARENDORF.www.pietboon.nl

keukens van piet boon

keukens van piet boon

 

© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee