Bulthaup

restyleXL

Is een standaardkeuken uit de showroom niets voor jou? Wil jij iets unieks maar ook duurzaam en warm? Restyle XL maakt keukens van sloophout en oud hout.

Keukens op maat gemaakt van onder andere gerecyclede materialen. Een oud houten keukenblad met daaronder strakke witte afgelakte kasten, een sloophouten keuken met een dik betonnen aanrechtblad, een witte keuken van oud hout, landelijke keukens en ook moderne behoren tot de vele mogelijkheden. Bij Restyle XL realiseren ze samen met jou de maatwerk keuken die bij je past. 

Restyle XL heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en bouwen van meubels met oude materialen. Ze maken van gebruikt hout iets geheel nieuws. De vraag naar keukens ontstond omdat klanten meer wilden dan meubelen alleen, en zo ontstond een uniek product; een keuken van steigerhout. Vele keukens volgden. Oud hout (zoals bijvoorbeeld steigerhout) heeft karakter en daardoor een unieke uitstraling. Maar dat niet alleen: met een keuken van oud hout maak je ook een statement.

Je kiest hiermee immers voor duurzaamheid.

www.restylexl.nl

restyleXL

restyleXL© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee