Bulthaup

woonbeurzen 2014

Woonbeurzen zijn een woonwalhalla voor iedereen die bezig is met zijn huis, interieur en keuken.

Ook in 2013 staan er weer genoeg woonbeurzen op de agenda om genoeg inspiratie op te doen voor je nieuwe of bestaande keuken en interieur.


De keuken is de nieuwe woonkamer! Weg met de traditionele afgesloten keuken: maak plaats voor een kook-eet-praat zone in huis! De dichte of traditionele keuken, die dient om te koken, is passé!. ~ Jan des Bouvrie

 

De nieuwe keuken is sociaal dus gaan we in 2014 massaal opzoek naar dé perfecte woon, leef en droomkeuken. We zetten de leukste woonbeurzen voor je op een rij.


 

Huishoudbeurs 15 – 23 februari 2014

huishoudbeurs
 
Huishoudbeurs 2014, 15-23 februari Rai in Amsterdam vind je de laatste trends in wonen, culinair, mode en verzorging!

Wat is er te doen? Op keukengebied genoeg! In het segment ‘Home Sweet Home’ is alles te vinden op het gebied van interieur, keukens, tuin & huishouden.
www.huishoudbeurs.nlHuis & Tuin 27 februari – 2 maart 2014

Met alles voor in en om het huis laat Huis & Tuin zich met geen enkele andere beurs vergelijken. Deze unieke en zeer goed bezochte beurs presenteert zich van 27 februari tot en met 2 maart 2014 met een vernieuwd concept.

Wat is er te doen? Op het gebied van huis komen alle facetten aan bod.

Samen met een groot aantal toonaangevende bedrijven en organisaties uit de bouwbranche staat de beurs garant voor alles wat met de woning te maken heeft. kavelverkoop, projectontwikkeling, huisverkoop, professionele verkoopbemiddeling en nog veel meer. Hot item is daarbij ook het tonen van duurzame ontwikkelingen in de woningbouw, wat terug te vinden zal zijn op de beurs in een dwarsdoorsnee van een echt woonhuis; een echte publiekstrekker!

Doe-het-zelf: meer en meer kiest de consument er voor om zelf te klussen in- en rond de woning. Op de beurs zal hier aandacht aan worden besteedt op het doe-het-zelf plein.

Naast apparatuur, demonstraties en tips, ook de mogelijkheid tot het aanschaffen van de getoonde materialen. Wonen: om het huis compleet te maken is er op de beurs ruim aandacht voor het verfraaien van de binnenkant van de woning. Decoratieve hebbedingetjes, maar ook keukens, vloeren, wandbekleding, sanitair enz.

www.huis-tuin-beurs.nl


 

Wonen&Co 14 – 16 maart 2014


De achtste Wonen&Co slaat als een warme deken om je heen met de nieuwste ideeën voor binnen en buiten, leukste gadgets en aandacht voor klussen, bouwen, koken&tafelen.

Wat is er te doen? De komende maanden krijgt Wonen&Co de beurs vorm. De volgende highlights vind je in ieder geval op Wonen&Co de beurs 2014:

  • WoonWereld
  • OntmoetDesign
  • Smaaktheater
  • BuitenLeven
  • LenteBazaar
  • Music&Design
  • In de steigers
  • Adviesplein
  • Webshop&Co

 

www.wonenencodebeurs.nl


 

Eigen Huis (Ver)Bouwen & Inrichten 21 – 23 maart 2014

Bouw- of verbouwplannen?

Dit is de beurs waar circa 250 kwaliteitsbedrijven klaar staan om u te inspireren en te helpen bij een verbouwing die gepaard gaat met drukke tijden. Specialisten kunnen u informeren over alle mogelijkheden en noviteiten op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten.


Alles onder 1 dak!

Aannemers, Afvalverwerking, Banken en financiers, Bestrating, Bouwadvies, Centrale Stofzuiging, Duurzaamheid, Garages en carports, Gemeentes en kavels, Hang- en sluitwerk, Hekken en poorten, Isolatie, Kelders, Keukens, Meubilair, Plafonds, Raambekleding, Ramen en Deuren, Serres en terrasoverkappingen, Slaapkamers, Trappen, Tuinen, Verwarming en Airco, Verlichting, Vloeren, Zwembaden.

www.realiseerjedroomhuis.nlMeubelbeurs Milaan 8 – 13 april 2014


Dé jaarlijkse internationale meubelbeurs in het Fiero Milano Rho, Milaan.

In 2013 wordt de Salone Internationale del Mobile meubelbeurs in Milaan, Italie voor de 52ste keer! Meest toonaangevende beurs voor meubel design & interieur als designers Piet Boon, Marcel Wanders.

www.cosmit.it

D-Day Design  30 Mei – 1 juni 2014

 

D-day is een podium voor design, een mix van tentoonstelling, beurs en veiling. Aan D-day doen binnen- en buitenlandse ontwerpers mee, die ontwerpen én maken. D-day heeft geen vaste thuisbasis; iedere editie speelt zich af op een andere locatie. Voormalige industriële panden als de AINSI, de Timmerfabriek in Maastricht en de C-Mill in Heerlen deden eerder dienst als tijdelijk decor. Een krachtige omgeving voor krachtig design. Voor D-day betekent design betekenis geven aan spullen. Geen massaproductie of dertien in een dozijn, maar unica of kleine series met een beperkte oplage. D-day presenteert een breed scala aan ontwerpdisciplines: van maffe jassen tot typische tassen; van olijke vazen tot delicaat porselein en van komische kasten tot tijdloze tafels. Het hoogtepunt van D-day is de veiling waarvoor iedere vormgever één stuk inbrengt. Bezoekers hebben altijd vrij toegang tot D-day; voor de hele beurs geldt een vrije verkoop.

www.d-daydesignveiling.nl


 

Maison & Objet 5 – 9 september 2014 Parijs

De meest toonaangevende internationale beurs op het gebied van woondecoratie.

Maison et Object is een echt home fashion event en een goede graadmeter voor de nieuwste trends, patronen & stijlen op het herft & winter interieur gebied. Objecten, ontwerpen, kleuren, patronen en sferen namen ons mee naar verre landen en culturen. Oude gebruiken, rituelen en ambachten worden in nieuwe collecties en ontwerpen opnieuw onder de loep genomen.

www.maison-objet.com
Woonbeurs Amsterdam 30 september – 5 oktober 2014


Zes dagen lang is de RAI in Amsterdam een waar woonwalhalla voor iedereen die bezig is met zijn huis en interieur. Of gewoon gek is op alles wat met wonen te maken heeft!  Wandel door de inspirerende en unieke huizen van de mooiste woonbladen van Nederland. Vraag professionele interieur stylistes om advies voor kleine of grote veranderingen in je huis. Schuif aan bij de lezingen van vele bekende ontwerpers. En ontdek de nieuwste woonproducten en trends bij de voor jou zorgvuldig samengestelde deelnemers.

www.woonbeurs.nlMeesterlijk Design & Ambacht 28 – 30 november 2014

In 2014 vindt het lustrum van Meesterlijk plaats: de zesde editie van het event waar designers, mode-ontwerpers, fooddesigners en vaklieden hun passie voor design en ambacht tonen aan een groot publiek.

Drie dagen lang staan gevestigde namen naast talentvolle starters op één van de mooiste en meest inspirerende locaties van Amsterdam: de Westergasfabriek!

Waar kun je rechtstreeks objecten kopen bij de designers, mode-ontwerpers en vaklieden zelf? Waar koop je unieke producten die vallen onder het ‘label’: say no to mainstream? Bij Meesterlijk!

Laat je verrassen door verfijnde maar ook grootse sieraden, accessoires, lederwaren, gebruiksglas, hoeden, keramische gebruiksvoorwerpen en kleine meubelen.

www.meesterlijk.nu


 

Dutch Design Week 18 – 26 oktober 2014


Op meer dan 50 locaties door de heel Eindhoven laten zo’n 1500 vormgevers hun werk zien op het gebied van product design, textiel & mode, grafisch ontwerp, ruimtelijk ontwerp & trends. 

Spannende ideeën, waanzinnige experimenten en buitengewone samenwerkingen – Dutch design is zoveel meer dan de eerste indruk doet vermoeden.


www.ddw.nl

© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee