Bulthaup

woonkeukens

Woonkeukens zijn vandaag de dag helemaal hot. In de keuken wordt weer geleefd. Tegenwoordig is de keuken weer het centrum en middelpunt van het huis. Aan tafel, dichtbij het fornuis en de koelkast. In de loop der jaren zijn we de keuken steeds meer als middelpunt van de woning gaan zien, de woonkeuken!


Gezellig “bijkletsen” aan de tafel in de keuken, lekker lang natafelen met vrienden, wijntje erbij.  En daarmee is een trend in gang gezet. De tijd dat een keuken een puur functionele ruimte was is voorbij. Tegenwoordig is de keuken open of halfopen en vaak betrokken bij de woonkamer en de rest van het huis. Fabrikanten spelen steeds meer op de  eigentijdse woonkeukens die qua stijl en kleur helemaal passen bij de rest van je interieur.

Woonkeukens die overvloeien in je woonkamer en een onderdeel van je leefruimte worden. Gezelligheid in huis ontstaat niet door alleen een mooie plant of een bank in de keuken te zetten. Woonkeuken moeten passen bij je manier van leven. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een tafelblad van hetzelfde materiaal en dezelfde kleur als het werkblad van je keuken. Praktisch is een antibacterieel keukenblad, deze zijn leverbaar in kleuren en afwerkingen.


Je kan ook spelen verschillende kastfronten, ook je keukenapparatuur kan de keuken een gezellig en huiselijk karakter geven. Woonaccessoires kleden je keuken af tot precies de stijl die je wilt, zo wordt de woonkeuken een verlengstuk van je woonkamer met dezelfde interieurstijl.


© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee