Bulthaup

groen!

Staat voor natuurlijk, robuust, duurzaam en eco. Er wordt in deze woonstijl gewerkt met veel robuuste materialen; metaal, hout, zink, glas, papier, vilt en kurk. Het liefst verweerd of hergebruikt. De kleuren binnen deze stijl zijn vooral koele en warme groentinten. Haal de natuur in huis met deze nieuwe woontrend. Van takken in een vaas tot houten schalen, hout blijft populair in het interieur. Vooral meubels gemaakt van sloophout of steigerhout zijn hip.

Baileys home and garden!

Kijk eens bij Baileys home and garden, ze verkopen nieuwe en oude interieur accessoires, ook voor de keuken! Ze hebben zelfs een afdeling “Eco-huishouden”. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord dus!

baileys home and garden

baileys home and garden

 

Een duurzame keuken!

Een eiken keuken is gemaakt van eikenhout. Eikenhout heeft als eigenschap dat het sterk en daardoor zeer betrouwbaar is. Hierdoor gaat een keuken van eikenhout lang mee. Door het duurzame karakter van eikenhout is het kopen van een keuken van eikenhout een goede investering voor de toekomst. Daarnaast geeft eikenhout een warme en landelijke uitstraling aan uw woning.

via woonwebsite

 

© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee