Bulthaup

zangra lampen

Hoe een eenvoudig accent je keuken meteen opfleurt: Eve verkoopt via haar webshop setjes om zelf retro Zangra lampen samen te stellen, met fitting en plafond­ kapje naar keuze.


Het begon in de kelder van een vakantiehuis in de Belgische Ardennen, waar Eve van Dyck een antieke, porseleinen lichtarmatuur vond. Na een vruchteloze zoektocht naar een gelijkaardige lamp, besloot ze om de armatuur te laten namaken. Sindsdien schuimt Eve rommelmarkten af, op zoek naar antiek porselein dat ze nieuw leven wil inblazen. In haar webshop vind je producten die doen denken aan vroeger, zoals armaturen, elektriciteitsdraad overtrokken met vlechtwerk of zeepbollen op een stang. De retro Zangra lampen sets kun je zelf samenstellen, de retro elektriciteitsdraden zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.

Zangra is zowel fabrikant van een eigen gamma producten, als verdeler van verschillende authentieke en degelijke objecten. In onze eigen woorden, een hele leuke shop-site met allerlei Belgische producten, van licht schakelaar tot hippe tas. www.zangra.com

zangra lampen

zangra lampen© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee