:

Adverteren

Wil jij door middel van adverteren online mensen bereiken die geïnteresseerd zijn in keukens, keukenapparatuur en/of keukenaccessoires? Keukens is het startpunt waar mensen zich oriënteren voor een nieuwe keuken, keukenmerken, speciaalzaken en informatie over een keuken kopen, ontwerpen of inrichten.

Doelgroep

De Keuken-bezoekers zijn moderne mannen en vrouwen tussen de 25 en 55 jaar, waarbij de gemiddelde leeftijd van de primaire doelgroep rond de 35 jaar ligt. Het zijn mensen die midden in het leven staan, die een drukke carrière hebben, maar ook veel tijd besteden aan hun huis, interieur en keuken.


Veel vrije tijd hebben ze daarom ook niet. Toch willen al deze mensen een mooi huis, een mooi interieur en een prettige, functionele keuken. Ze blijven door middel van internet op de hoogte van de laatste woontrends. In hun drukke bestaan biedt online informatie en shoppen een uitkomst. Ze willen gemakkelijk de meest handige producten vinden zonder daarvoor naar een fysieke winkel te gaan, oriënteren over keukens, de handigste keukenapparatuur en de leukste keukenaccessoires.

 Keukens is hét startpunt waar mensen zich oriënteren voor de aankoop van een nieuwe keuken.


Adverteren?

Neem contact met ons op via het contact formulier of stuur ons een email: mail@keukenswebsite.nl