:
Art Gallery afzuigkappen
De keuken is steeds vaker het centrale punt in huis; er is een groeiend verlangen om het niet alleen een functionele plek te maken, maar ook een ruimte die iets vertelt over onszelf.

De Art Gallery afzuigkappen van Whirlpool bieden je de mogelijkheid nieuw leven in je keuken te blazen en deze aan te passen voor verschillende momenten en gelegenheden.

Kunst en technologie

De afzuigkappen van de Art Gallery collectie van Whirlpool maken het eenvoudig om een persoonlijk tintje aan je keuken te geven. De Art Gallery collectie omvat 4 panelen die op de voorkant van de afzuigkap passen, elk met een ander ontwerp. Hierdoor kun je het design kiezen dat het beste bij je stemming past op elk gewenst moment.Maar de Art Gallery afzuigkap ziet er niet alleen geweldig uit. Het vlakke, roestvrijstalen oppervlak van de motorunit is gemakkelijk te reinigen en tevens zorgt de Art Gallery afzuigkap voor een doeltreffende en geruisloze luchtafzuiging – zelfs in recirculatiestand. De Art Gallery afzuigkap is uitgerust met halogeenverlichting.Whirlpool heeft de prestigieuze Red Dot Design Award 2013 Honourable Mention in ontvangst mogen nemen voor het uitzonderlijke design van haar Art Gallery collectie.www.whirlpool.nl

Art Gallery afzuigkappen
Art Gallery afzuigkappen

 Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer