:
bauknecht blackline
Bauknecht is dit jaar vereerd met de “KitchenInnovation of the Year” award. Prijswinnende producten zijn de oven, combi-stoomoven, combimagnetron en de decoratieve afzuigkap uit de Bauknecht BlackLine serie en daarnaast ook nog de energie besparende 7 liter afwasautomaat.

Het nieuwe, glanzend zwarte BlackLine assortiment van Bauknecht versnelt de hartslag van elke thuiskok en designkenner. De nieuwe apparaten zijn uitgerust met innovatieve technologieën die voldoen aan alle dagelijkse behoeften. Daarnaast maken de producten in de BlackLine range indruk met hun mooie verschijning. Een modern ontwerp in combinatie met zwart gecoat spiegelglas zorgt voor pure elegantie in de keuken. De tijdloze collectie omvat een inbouwoven, een combi-stoomoven met gaarthermometer, een combi-magnetron met grill en crisp™functie en een combinatie van een vrijstaande vries- en koelkast met ProFresh technologie waarmee voedsel tot vier keer langer vers blijft.


Nooit meer voorspoelen

Met de 7 liter afwasautomaat van de Bauknecht Blackline serie hoeft niemand meer zijn handen vuil te maken met voorspoelen. Met de PowerClean+ technologie is het tijdrovende voorspoelen van sterk vervuilde potten en pannen niet meer nodig. De Green Intelligence™ sensoren detecteren automatisch hoe vuil de vaat is en de PowerClean+ waterstralen passen de druk daarop aan.

Het resultaat is een perfect schone vaat met slechts 7 liter waterverbruik. Dankzij de uiterst efficiënte motor, verbruikt het apparaat tot 20% minder stroom, waardoor het een A++ energielabel bereikt. Andere kenmerken van de 7 liter afwasautomaat zijn de nieuwe ProSpace besteklade, die meer ruimte biedt voor het vaatwerk in het onderste wasrek, en het hygiënische programma, dat tot 99,999% kiemen en bacteriën met behulp van warmte elimineert. Een perfecte aanvulling op de anti-bacteriële Mikroban® bescherming in het Hygiene+ filter van het apparaat.


Meer informatie: Bauknecht

 

bauknecht blackline
bauknecht blackline

 

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer