:

Betonnen aanrechtbladen winnen nog steeds aan populariteit. Ze geven een keuken een stoer, eigentijds en stijlvol uiterlijk.

Maar de nadelen die aan beton kleven, maken dat velen uiteindelijk kiezen voor een ander materiaal. Beton is kwetsbaar en poreus waardoor het vlekgevoelig is en niet bestand tegen zuren.

Keukenbladenproducent Kemie heeft hier het exclusieve antwoord op: Concretto. De nieuwe Ceramistone-telg lijkt op en voelt als beton, maar heeft de ijzersterke eigenschappen van Ceramistone.

Unieke eigenschappen

Concretto aanrechtbladen zijn een fraaie blikvanger voor elke keuken. Het materiaal heeft een beton-‘look’ maar beschikt over de unieke eigenschappen van Ceramistone. Een betonnen uitstraling maar zoals alle Ceramistone bladen: kras- en hittebestendig, niet poreus, bestand tegen zuren en licht van gewicht. En natuurlijk gemakkelijk te onderhouden.

Kemie_keukenblad_beton

Ceramistone

Kemie zet al sinds 2005 in op de Ceramistone-platen. Ceramistone is keramisch plaatmateriaal, vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen. Het materiaal is krasvast, oersterk, hittebestendig en eenvoudig te reinigen waardoor het ideaal is voor toepassing in de keuken.

Inmiddels beschikt het bedrijf over een breed palet aan kleuren en afmetingen binnen het Ceramistone-aanbod. De uitstraling kan strak en minimalistisch zijn, maar ook industrieel of natuurlijk.

www.kemie.nl

 

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer