:


Afgelopen zondag waren op de allerlaatste dag van het World Food Festival in Rotterdam. Het festival duurde van 18 september tot en met 27 oktober waar ruim 5 weken lang is van álle soorten voedsel geproefd.

Of het nu de gehaktballen waren bij de eerste editie van RotterdamseKost of ijs met vleessmaak in het Future Food House. Met een uitgebreide programmering en meer dan 100 aanhakende horecaondernemingen en winkels trok de manifestatie ruim 80.000 bezoekers. Het publiek waardeert het festival met een acht dus volgend jaar gaan we natuurlijk weer met z’n allen!

Tijdens ons bezoek kregen we op Museumpark bij een van de vele glasshouses een bakje CRAZYPEA, cress met frisse erwtensmaak. Crazy Pea zijn knapperige jonge stengels, met de smaak van erwten en een zoete, nootachtige nasmaak. Je knipt ze af en voegt ze direct toe aan je maaltijd. Het kan niet fout gaan. Crazy Pea kun je zowel warm als koud verwerken in een maaltijd. Na het afknippen groeit Crazy Pea gewoon door, waardoor je het na twee weken nog een keer kunt oogsten.

Helaas is Crazy Pea nog niet te koop. Daar willen ze met deze Facebook-pagina, www.facebook.com/DiscoverFresh, verandering in brengen. Laat je stem horen en zorg dat ook jij bepaalt wat er te koop is in de winkels. Ze verzamelen op dit moment zoveel mogelijk digitale handtekeningen, in de vorm van likes, om te laten zien dat consumenten gehoord willen worden.

www.discoverfresh.nl

 

CRAZYPEA

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer