:
Op 21 mei 2013 ontving Davy Swanenberg de eerste prijs van de Sub-Zero and Wolf World Kitchen Design Contest in Amerika. De zeven juryleden kozen unaniem voor Culimaat.

Deze internationale wedstrijd wordt iedere twee jaar door het gerenommeerde Amerikaanse merk Sub-Zero and Wolf georganiseerd. Alleen de meest prestigieuze keukenmerken kunnen meedingen naar een prijs.In de categorie Modern Design wint Culimaat de World Kitchen Design Award voor keuken “Unum”. Keukenconcept Unum, ontworpen door Davy Swanenberg en Marco Daverveld kenmerkt zich door de vele verborgen gadgets. Alles is onder handbereik zodat iedere (hobby)kok zich kan focussen op het creëren van mooie gerechten.Hiervoor is in het eiland een professionele module ingericht voorzien van passende kranen en een handige snijplank. Ook bevat de vierdeurs, met leder beklede, kast een werkblok met daaronder een lade welke ruimte voor gedroogde kruiden en een broodmes met broodplank bevat.
Onder het werkblad van gezoet marmer is een lade ingericht met warm houd apparatuur. De stoere wijnkast van Sub Zero is volledig in het keukenconcept geïntegreerd en houdt alle wijn op de juiste temperatuur. De indeling en maatvoering kan geheel ingetekend worden naar ieders persoonlijke voorkeur en beschikbare ruimte.www.culimaat.nlCulimaat_prijsuitreiking_USA_2013


Over CulimaatCulimaat ontwerpt en produceert hoogwaardige keukens en interieurs. Het bedrijf is sinds 1985 gevestigd in Berlicum, vlakbij ’’s-Hertogenbosch. Iedere Culimaat keuken is uniek, speciaal ontworpen en geproduceerd naar de wensen en persoonlijkheid van de gebruiker. Uitgangspunten zijn het karakter van het huis, de beschikbare ruimte en het gebruikspatroon.

 

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer