:
de dubbeloven van ATAG
Stel je organiseert een etentje bij je thuis en je hebt een heerlijke ovenschotel in de oven gezet. Dan bedenkt je dat je ook nog een stokbroodje had willen afbakken.

Met de dubbeloven van ATAG is dat geen probleem. Met een uitneembare verdeelplaat verdeel je de ovenruimte in tweeën en creëert daarmee als het ware twee ovens. Beide ovendelen zijn voorzien van een eigen hetelucht systeem, verlichting en aparte bediening. Je kunt tegelijkertijd gerechte bereiden in boven- en onder compartiment met een temperatuurverschil van maximaal 80 oC. Je kunt er ook voor kiezen om slechts één ovendeel te gebruiken, dan bespaar je de helft van de energie.

Ergonomische oven

Een aantal dubbelovens is voorzien van een volledig uittrekbaar telescopisch geleidesysteem. Je kunt op twee niveaus de bakplaat of het rooster in zijn geheel naar voren trekken, zonder dat deze kantelt.

Pyrolyse

Voor het ultieme gebruiksgemak zijn enkele dubbelovens voorzien van een pyrolyse-functie. De oven warmt op tot 500 oC waardoor alle etensresten verbranden. Na afloop van het pyrolyse-programma maak je de oven met een doekje in een handomdraai schoon.

 Wil je meer weten over de dubbeloven: ATAG

de dubbeloven van ATAG
de dubbeloven van ATAG


Met dank aan: voorlichtingsburo wonenOnze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer