:
NEFF FLEXINDUCTIE
Een grote braadpan, of juist allerlei kleine pannen en potten: in de keuken kom je soms pitten te kort wanneer je uitgebreid aan het koken bent.

De Neff FlexInductie is een kookplaat met flexzones. Je kunt de verschillende zones samenvoegen tot twee grote kookzones voor onbegrensde flexibiliteit. Dé oplossing voor de kookliefhebber die graag met verschillende gerechten in de weer is.




Voordelen FlexInductie kookplaat

  • Flexibel; je hebt twee grote kookzones ter beschikking voor meerdere kleine pannen of een grote braadpan
  • Tot 25% kortere kooktijden, met PowerBoost zelfs tot 55%
  • Energiezuinig door nauwkeurige verhitting en het ontbreken van restwarmte
  • Eenvoudig schoon te maken; wat naast de pan komt, brandt niet aan


NEFF FLEXINDUCTIE
NEFF FLEXINDUCTIE



Flexibiliteit


De FlexInductie kookplaat is een kookplaat zonder losse kookzones (flexzones), maar met twee grote rechthoekige vlakken waarop je één of meer pannen kunt plaatsen. De kookplaat herkent zelf de grootte en plaats van de pannen en verhit de pan alleen op de plek waar deze staat. Wanneer je de pannen verschuift, verschuift de warmtebron mee.




Efficiënt en energiezuinig



Met inductie wordt niet de kookplaat verwarmd maar de pan. In de bodem van de pan zorgen magnetische wervelstromen voor de opwekking van warmte. Zo blijft de inductie-kookplaat tijdens het koken koel, het verwarmt slechts minimaal via de bodem van de pan. De FlexInductie kookplaat stemt de verhitting precies af op de grootte van de pan, die de plaat zelf detecteert. Zo is het een uitermate energiezuinige manier van koken.


www.neff.nl

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer