:
de woonkeuken van keukenkampioen

Gezellig met de hele familie ontbijten, of ’s avonds bijkletsen aan de tafel in de keuken. De tijd dat de keuken alleen maar een functionele ruimte was is voorbij. De woonkeuken is vandaag de dag halfopen of open en wordt betrokken bij de rest van het huis. Keukenfabrikanten spelen steeds meer in op deze trend door eigentijdse keukens te ontwerpen die qua stijl en kleur perfect passen bij de rest van je interieur.

Dit effect kun je versterken door vanuit de woonkamer de vloer door te leggen in de keuken. Heb je bijvoorbeeld een landelijke keuken? Leg dan een houten vloer in de woonkamer die qua uitstraling past bij het keukenblad. Zo zorg je voor eenheid in je interieur.

Speciaal ontworpen keukens die naadloos overvloeien in de woonkamer en zo een onderdeel van de rest van je leefruimte worden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit een tafelblad van hetzelfde materiaal en dezelfde kleur als het aanrechtblad van je keuken. Een antibacterieel aanrechtblad van composiet is bijvoorbeeld leverbaar in diverse kleuren en afwerkingen. Zo kan je precies de kleur kiezen die past bij de rest van je huis. Door te spelen met de mogelijkheden van kastfronten en achterwanden kan de keuken een mooi en stijlvolle uitstraling krijgen.

woonkeuken van keukenkampioen
woonkeuken van keukenkampioen


Wie op zoek is naar iets heel bijzonders, komt al snel uit bij een design eilandkeuken met apart bargedeelte. Tijdens het koken even gezellig een wijntje doen en bijkletsen. De strakke lijnen en combinatie van grijs en glanzend wit stralen een zeer rijk gevoel uit. De ingebouwde kastenwand creëert extra bewegingsvrijheid rond het spoel- en kookeiland. www.keukenkampioen.nl


Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer