:
Erbi Quartz
Aan de Erbi Quartz Ultimo collectie worden drie krachtige nieuwe kleuren toegevoegd.

Concreto en Cemento hebben een strakke beton en cement uitstraling. Kleine oneffenheden in het oppervlak maken het werkblad nog realistischer, terwijl de aantrekkelijke quartz composiet eigenschappen ervoor zorgen dat het blad niet poreus is. Santorini is de meest elegante van de drie. De sprankelende quartzkorrels geven het donkere werkblad een bijzondere dieptewerking. Concreto, Cemento en Santorini zijn een unieke aanvulling op het Ultimo assortiment.

Ultimo behoort tot de Erbi Quartz collectie en is een exclusieve en inspirerende collectie waar spraakmakende kleuren en structuren centraal staan. Ultimowerkbladen zijn volkomen gesloten en niet poreus, zodat vlekken niet in het blad zullen trekken. Daarnaast zijn de bladen krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. Het blad kan worden schoongemaakt met de gebruikelijke zachte huishoudmiddelen en een microvezeldoekje. Multireinigers voor glas kunnen worden gebruikt om het blad vetvrij te maken.

Erbi Quartz Ultimois een machinaal vervaardigde hoogwaardige composietsteen en bestaat voor minimaal 93% uit natuurlijke quartz en voor het overige uit kleurstoffen en een polyester bindmiddel. Door een geavanceerde verdichtingstechniek ontstaat er een compacte stenen plaat.

Keukenbladen van Erbi zijn te koop bij ten minste 600 keukenspeciaalzaken in Nederland. Daarnaast zijn in de showroom van Erbi in Alphen aan den Rijn naast Ultimo ook alle andere collecties te bezichtigen, waaronder Erbi Quartz, Top Core®, Solid Glass, Corian en Baroc.


www.erbi.nl

Erbi Quartz
Erbi Quartz

 

 

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer