:
Eva Solo gaat met haar nieuwe collectie Gravity de strijd aan met de zwaartekracht! De multifunctionele pannen van de Eva Solo Gravity-serie zijn speciaal ontworpen om alle problemen op te lossen die tijdens het koken worden veroorzaakt door zwaartekracht.

De producten zijn namelijk zo ontworpen dat de deksel rechtopstaand op de pan kan rusten! Daarnaast kunt u, zelfs wanneer de deksel op de pan zit, het keukengerei uit de Gravity-serie op de pan laten rusten! De innovatieve pannen zijn niet alleen erg mooi vormgegeven, ze zijn dus ook nog erg praktisch! Door de vele toepassingen en details wordt koken niet alleen leuk, maar ook veilig en erg overzichtelijk!

De multifunctionele pannen van de Eva Solo Gravity-serie bevatten een deksel die rechtopstaand op de pan kan rusten. U heeft dus geen ruimte meer nodig om de deksel weg te leggen. Op die manier hoeft u de deksel niet vast te houden tijdens het roeren en voorkomt u dat saus en water op het aanrecht of gasfornuis lekt. Daarnaast kan de deksel zo geplaatst worden dat er stoom kan ontsnappen en de pan makkelijk af te gieten is. De deksel is gemaakt van siliconen en glas, waardoor u gemakkelijk de pan in kunt kijken zonder de deksel op te tillen! Ook kan het Eva Solo Gravity-keukengerei op de pan rusten, zelfs wanneer de deksel op de pan zit! Door het ontwerp bespaart u dus niet alleen veel ruimte, het is ook nog eens hygiënisch! De pannen en deksels zijn vaatwasser bestendig en gemakkelijk op te bergen.

Isaac Newton onderzocht destijds al de zwaartekracht met zijn beroemde appel, de gebroeders Wright overwonnen de zwaartekracht met hun zelfgemaakte vliegtuig en Eva Solo zet die lijn door in de keuken met de multifunctionele Gravity-collectie! De innovatieve pannen zijn een must-have in de keuken! De Eva Solo Gravity-serie bevat drie pannen met verschillende afmetingen en daarnaast een handige sauteerpan en een ruime koekenpan. De serie is verkrijgbaar in zowel grijs als oranje.

Productspecificaties:

Materiaal: RVS/aluminium/siliconen/glas


Kleur: Grijs of Oranje


Designer: Claus Jensen, Tools


Vaatwasserbestendig: Ja


Serie: Eva Solo Gravity

www.voor-thuis.nl

Eva Solo Graviy Grey
Eva Solo Gravity Grey

 

Eva Solo Gravity Grey
Eva Solo Gravity Grey

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer