:
fast food
Dat tegenwoordig alles in standje highspeed verloopt is niks nieuws. Om jezelf een beetje bij te houden lijkt het koken haast onmogelijk. Welnee! Hieronder vijf kookboeken met gezonde, simpele en lekkere fast food recepten die vliegensvlug te bereiden zijn.


30 MINUTEN VEGETARISCH – Rose Elliot (€19,95)    

Een dag in de week geen vlees eten is zelfs voor de echte carnivoren goed om eens te proberen. In Rose Elliot’s 30 minuten vegetarisch spelen groenten dan ook de hoofdrol. Er staan 140 recepten in van snelle voorgerechten tot hoofdgerechten, soepen en luxe desserts die allemaal binnen 30 minuten of minder bereid worden.


REAL FAST FOOD – Nigel Slater (€ 13,99)

Als je je (kostbare) tijd liever besteed aan het eten zelf dan het maken ervan, dan is dit hét boek voor jou. Buiten dat het boek 350 heerlijke, snel te bereiden recepten bevat staan er ook slimme tips & tricks om nóg sneller te koken.


NEEM 5 INGREDIËNTEN – James Tanner (€ 16,95)

Word jij soms duizelig bij het zien van de ingrediëntenlijst van een recept? Geen paniek. In dit boek hebben ze daar rekening mee gehouden. Met 5 ingrediënten –olijfolie, kruiden etc. niet meegerekend zet je binnen no-time een gezond en lekker maaltje in elkaar zonder al te lang in de supermarkt rond te hoeven struinen.


SPITSUURKOKEN GEZOND & SNEL – Loethe Olthuis (€ 18,99)

Culinair genieten zonder het gebruik van kant-en-klare producten binnen een halfuur is mogelijk en Spitsuurkoken laat zien hoe! De recepten zijn gelabeld onder begrippen zoals: geschikt voor kinderen, geschikt voor etentjes, vegetarisch, vooraf voor te bereiden enz. Handig voor een beetje orde in de chaos.


FAST, FRESH, SIMPLE – Donna Hay (€ 29,99)

Dit boek is onderverdeeld in drie categorieën: fast: voor mensen met weinig tijd, fresh: de klassieke recepten in een modern jasje en simple: samengestelde recepten met producten uit de supermarkt. Een ideale mix in een bundel, voor elke mood een recept.

door Lilay Yuzgulen

fast food
fast foodOnze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer