:
futuro

De keuken ‘Futuro XL‘ van Culimaat bestaat voornamelijk uit Corian® zoals de bladen en zijwanden, de speciaal ontworpen en handgemaakte spoelbakken), het afvalbakje in het blad en de tafel met klassieke belijning.

Ook is er een speciaal koelgedeelte in het losse eiland door Culimaat ontwikkeld voor het koud houden van champagne, oesters etc. Al deze Corian® onderdelen zijn nagenoeg onzichtbaar verlijmd. De hoogglans fronten zijn voor een strakke belijning afgeschuind, zodat het lijkt of ze onder het blad zweven.

Het wit van het blad en front wordt onderbroken door een rvs strip die een DMX gestuurde RGB led verlichting weerspiegelt, die dimbaar is en van kleur kan veranderen. Deze verlichting wordt bestuurd door een domotica systeem van het merk Intensia, waarvan het bedieningspaneel boven het eiland hangt. De kranen zijn van MGS Progetti en zijn compleet van rvs.
De apparatuur is van Gaggenau, waaronder de geavanceerde oven, combi-stoomoven, serviesverwarmer, geïntegreerde side-by-side koelvriescombinatie, geïntegreerde side-by-side wijnklimaatkast met glazen fronten en de vaatwasser. Daarnaast zijn de kookplaten van de profi-lijn serie van Gaggenau: inductiewok, tweepits inductie, tepan yaki plaat en elektronische grillplaat. De afzuigkap is op maat gemaakt voor een uitgebalanceerd ventilatiesysteem.

via: architectenweb / www.culimaat.nl

 

futuro
futuroOnze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer