:
greeploze keuken siematic
In de moderne keuken zijn overbodige handgrepen weggelaten, waardoor er een strak design ontstaat. Tegenwoordig zijn greeploze keukens in vrijwel alle prijsklassen verkrijgbaar.

Als je kiest voor een greeploze keuken moet je vooral om de vakkennis van de keukenadviseur vragen. Bij een keuken zonder handgrepen is het namelijk belangrijk om de belijning niet te doorbreken en daarom goed na te denken over de indeling van de inbouwapparaten. Daarnaast moet het werkblad een speciale randafwerking hebben die aan de voorzijde schuin is, zodat je gemakkelijk bij de bovenkant van de keukendeurtjes kunt zonder je vingers te stoten.

Tenslotte vraagt de afwerking van de keuken de nodige aandacht. Op dit moment is hoogglans met aluminium dé trend, maar er zijn ook andere nieuwe afwerkingen die speciaal voor de greeploze keuken zijn ontwikkeld. Zo zijn er fabrikanten die kunststof fronten speciaal voor de greeploze keukens voorzien van een coating, waardoor er geen vingerafdrukken meer te zien zijn. Vraag ernaar bij de keukenspeciaalzaak, zij laten je graag de verschillende mogelijkheden zien.

greeploze keuken siematic
greeploze keuken siematic


Bron: comfortabel wonen magazine

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer