:

Deze week lanceert Het Tafelbureau de eerste collectie van stalen tafels.

De collectie bestaat uit verschillende tafels: The First, The Dining Table, The Iron Lady, The Secretaire and The Side Table.

De tafels zijn robuust, elegant en handgemaakt in Nederland.


Maatwerk

De ontwerpen van Het Tafelbureau variëren van eettafels tot een side table en kunnen al naar gelang de wens van de klant op maat gemaakt worden. ‘Het product is helemaal afgestemd op de plek waar de tafel komt te staan en de wens van de klant’, aldus Creative Director Joyce Veul.

De tafels kunnen in verschillende RAL kleuren geleverd worden en worden dan voorzien van een poedercoating. Of de klant kan kiezen voor een onbehandeld product, voorzien van een laklaag.

Verkooppunten

Naast dat we de tafels via onze website verkopen willen we dat onze tafels ook bij een aantal specifieke verkooppunten in Nederland staan’. We zijn dan ook heel blij met het eerste verkooppunt: Meker Wonen in Laren (Noord- Holland).

Eigenaresse en interior designer Brecht Murré heeft twee van de tafels in haar assortiment opgenomen. Binnenkort zijn de tafels ook in Amsterdam te koop.


hettafelbureau

In the future

Het Tafelbureau wil in de toekomst ook andere producten lanceren. ‘We willen graag producten ontwerpen die tijdloos, duurzaam en toch apart zijn. Maar eerst focussen we ons op de tafels’, aldus eigenaar van Het Tafelbureau Mike Westgeest.

Achtergrond

Joyce Veul is al haar hele leven bezig met design & interieur. Naast haar werk als communicatiestrateeg op het gebied van duurzaamheid bedenkt ze nieuwe concepten. Het idee voor de stalen tafels zat al een jaar in haar hoofd. “Staal vind ik prachtig materiaal. Het is ruw maar kan elegant zijn en het gaat je hele leven lang mee”, aldus Joyce Veul.

Mike Westgeest, haar man, komt uit een familie die al sinds 1908 een smederij en staalbewerkingsbedrijf in de regio Haaglanden heeft. Na een jaar van concept- en productontwikkeling is de synergie tussen haar designs en zijn kennis en vakmanschap ontstaan. Het heeft geresulteerd in Het Tafelbureau.

www.hettafelbureau.nl

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer