:
inspiratiehuis 20|20
Het inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp organiseert aankomend weekend (23 en 24 maart 2013) wederom een groot kookevent.

Onder de noemer koken/eten/leven-dagen tonen de bekende koks van tv-zender 24Kitchen Giovanni Caminita en Danny Jansen hun kookkunsten aan het aanwezige publiek. Een unieke kans om de koks live bezig te zien tijdens hun kookdemonstratie, hen vragen te stellen, van ze te leren en natuurlijk het resultaat van hun kookkunst te proeven. Bovendien kan gratis een make-overadvies voor je huidige keuken worden verkregen door professionele stylistes. Want een oudere keuken omtoveren tot een kookwalhalla is makkelijker dan je denkt!

Inspirerende kookdemonstraties

De populaire koks Giovanni en Danny van 24Kitchen verzorgen tijdens dit kookevent beide vier inspirerende kookdemonstraties. Giovanni geeft op zaterdag 23 maart live kookdemo’s, waarbij Italiaanse gerechten natuurlijk centraal staan. Op zondag 24 maart bereidt Danny diverse heerlijke recepten uit de Aziatische keuken. Alle demo’s vinden plaats om 11.30 uur, 12.45 uur, 14.15 uur en 15.30 uur. Na de kookdemo’s kunnen vragen worden gesteld aan de koks. Echte fans kunnen natuurlijk ook met de tv-koks op de foto!


Food-inspiratie

Op de bijzondere foodkraampjes van HelloFresh, Nature’s Pride en Koppert Cress kan inspiratie op het gebied van voedsel worden opgedaan. Hier staat het kijken, ruiken, proeven en leren centraal. Een echte barista zet heerlijke koffie en verzorgt koffieworkshops, waar alles kan worden geleerd over koffiebonen, het brandingsproces en natuurlijk het zetten van de perfecte koffie. Ook wordt er een wijnproeverij georganiseerd door een professionele vinoloog.


Gratis make-overadvies voor de keuken

Een keuken die al wat ouder is, wordt weer als nieuw met een aantal foefjes en met nieuwe, energiezuinige apparatuur. Diverse stylistes zijn aanwezig om een make-over advies voor de huidige keuken op te stellen. Je hoeft alleen een foto en een plattegrond van de huidige keuken mee te nemen voor een professioneel advies van de stylisten.

Meer informatie: Inspiratiehuis 20|20

inspiratiehuis 20|20
inspiratiehuis 20|20

 

inspiratiehuis 20|20
inspiratiehuis 20|20


Met dank aan: www.voorlichtingsburowonen.nl

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer