:

Een bezoek aan een keukenshowroom neemt over het algemeen veel tijd in beslag. Vooral omdat er zoveel keuzes gemaakt moeten worden in kleur, materiaal, inrichting, apparatuur, greepjes (of niet), en ga zo maar door.

Wanneer je niet precies weet wat je wilt en welke mogelijkheden er zijn, trek dan echt te tijd uit om je goed te laten informeren door een keukenadviseur. Weet je juist heel goed wat je wilt? Dan kun je jezelf veel tijd besparen door thuis achter je eigen pc of laptop een keuken te ontwerpen.

Keukenontwerper

Eenvoudig en snel een keuken ontwerpen doe je met de Keukenontwerper. Je hoeft niets te downloaden, maar kunt meteen aan de slag. Zorg er wel voor dat je de maten van de keuken en de exacte locaties van ramen en deuren bij de hand hebt. Vervolgens vul je stap voor stap alle onderdelen van de nieuwe keuken in.

Wanneer je al je wensen hebt ingevuld, print je het resultaat uit. Neem dit mee naar uw keukenadviseur en je kunt direct overgaan tot bestellen. Snel en makkelijk, een kind kan de was doen.

www.keukenontwerper.nl

keukenontwerper

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer