:
SPACE CORNER
De meeste keukens in Nederland worden in een hoekopstelling geplaatst. In deze hoek wordt vaak een kast geplaatst die bij uitstek geschikt is voor het opbergen van grote pannen en keukengerei dat niet vaak gebruikt wordt.

Wanneer je de niet vaak gebruikte spullen toch een keer nodig hebt, wil je natuurlijk niet eerst alle pannen uit de kast hoeven halen om er bij te kunnen. Gelukkig zijn tegenwoordig heel wat oplossingen verzonnen zodat je je keuken optimaal benutten kan. Een van de meest opvallende en verrassende oplossingen is de Space Corner, de hoekkast met volledig uittrekbare laden van het merk Blum.

De hoekkastladen van Blum zijn een ergonomisch alternatief voor de vertrouwde draaicarrousel, ze bieden een maximale opbergcapaciteit en een volledig overzicht. Daarnaast wordt ook het fronten en voegbeeld van de keuken mooi doorgetrokken tot in de hoeken. Door een speciaal ontwikkelde technologie genaamd Syncromotion zwenken de ladefronten lichtjes naar binnen, zodat er geen wrijving is met de aangrenzende fronten.


Je kunt kiezen uit 2 standaard afmetingen: 900×900 en 1050×1050 mm, de hoogte van de kast en het aantal laden of voorraadladen bepaalt je zelf.www.blum.com

SPACE CORNER
SPACE CORNER

 

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer