:
De dagen worden steeds korter en de herfst komt dichterbij. Na een wandeling in de regen of een lang werkdag is een lekker bord verse pasta precies datgene wat de avond perfect maakt.

Of de pasta nu met verse groente, vis of vlees is bereid, de kaas mag niet ontbreken. Daarvoor zijn verschillende harde kazen geschikt zoals Grana Parmegiano of Pecorino, het liefst vers geraspt zodat het kruidige aroma vrijkomt. NAVETTA, de nieuwe kaasrasp van blomus is hierbij een betrouwbare hulp. De rvs rasp omhuld met kunststof ligt in een opvangschaaltje, en ligt door de afgeronde vorm aangenaam in de hand.

NAVETTA kan dankzij een afgevlakte onderkant eenvoudig op de gedekte tafel worden neergezet. Vers geraspte kaas wordt in de geïntegreerde schaal opgevangen en kan door een opening direct over de pasta, risotto en salade worden gestrooid, zonder dat een lepel of een andere schaal nodig is. NAVETTA is dankzij het mooie design een elegante verschijning op iedere gedekte tafel. Een ideaal geschenk voor hobbykok en pastafans.

www.blomus.com

kaasrasp NAVETTA
kaasrasp NAVETTA




Onze meest recente berichten

Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer
Zelf keuken maken

Zelf een keuken maken, waar moet je rekening mee houden?

Door je keuken zelf te maken, bespaar je flink op het arbeidsloon

Lees meer