:
keuken op maat
Voor de meeste mensen is de keuken het hart van hun huis. Je keuken weerspiegelt je karakter en sluit naadloos aan op je leefstijl. Een gewone keuken is dan vaak niet goed genoeg.

Wil jij een keuken op maat? Dan komt het aan op maatwerk, op originaliteit en duurzaamheid. Paul van de Kooi begreep dit 20 jaar geleden al, toen hij begon met het ontwerpen en bouwen van keukens voor particuliere opdrachtgevers. Na vier jaar werd zijn garage annex werkplaats te klein en verhuisde hij zijn inmiddels goed lopende zaak naar het huidige adres in Amersfoort. Hier creëert hij samen met circa vijfentwintig medewerkers al jaren lang precies de keukens die zijn klanten wensen: karaktervol, uniek en duurzaam. Dus mocht je opzoek zijn naar een bijzondere keuken dan ben je bij Paul aan het juiste adres.

Paul neemt graag uitgebreid de tijd voor een nadere kennismaking. Want een keuken ontwerpen doen ze bij Paul altijd samen. Jij hebt een idee, zij maken het tastbaar. Jij hebt je laten inspireren, zij tekenen het uit. Jij hebt specifieke wensen, zij passen ze in. Tevens komen ze bij je over de vloer om de mogelijkheden te bekijken, de sfeer te proeven en ten slotte de keuken tot op de millimeter nauwkeurig in te meten. En pas als het hoofdwerk helemaal klaar is begint het handwerk, in hun volledig uitgeruste werkplaats.www.paulvandekooi.nl

keuken op maat
keuken op maat

 

keuken op maat
keuken op maat

Bron: interieur

 

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer