:

Een keuken gaat lang mee, langer dan smaak. Wat je twintig jaar geleden mooi vond aan je nieuwe keuken, is nu misschien wel een grote ergernis.

Als de indeling van de keuken en de kwaliteit van de keukenkastjes nog goed is, kies dan voor keukenrenovatie. Knap je keuken voordelig op door je keukendeurtjes  en handgrepen te vervangen.

Keukenkastjes

De kleur van de keukendeurtjes bevalt niet meer, het model is verouderd of de keukendeurtjes zijn door de jaren heen versleten? Het zijn stuk voor stuk goede redenen om alleen de keukendeurtjes te vervangen, de keuken is verder immers nog goed!

Lifting is gespecialiseerd in keukenrenovatie en beschikt over een ruim assortiment van losse keukendeurtjes in diverse modellen en stijlen, van klassiek tot modern. Bovendien zijn alle keukenfronten in diverse kleuren te verkrijgen. Omdat iedere keuken anders is en de keukenkastjes qua maatvoering zullen verschillen, worden de deurtjes op maat geproduceerd.

Handgrepen

Tenzij je een greeploze keuken heeft, vormen de handgrepen een opvallend en in het oog springend onderdeel van je keuken. Ze zijn verkrijgbaar in talloze uitvoeringen: knoppen, klassieke grepen, ingefreesd, staafgrepen, enz. Ook in maatvoering en kleur zitten grote verschillen. In veel gevallen kunnen de grepen op je huidige keuken vervangen worden. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de manier waarop ze gemonteerd zijn.

Met alleen het vervangen van je keukendeurtjes en handgrepen krijgt je keuken een compleet nieuwe uitstraling. Is je keuken verouderd en niet meer van deze tijd? En een nieuwe keuken past niet in je budget? Een keukenrenovatie is een goed en voordelig alternatief.

www.lifting-keukenrenovatie.nl

keukenrenovatie_Lifting_voorna

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer