:
keukenmodel vtwonen

Een keuken kopen zonder zorgen

Aan het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche kan de consument een keukenzaak herkennen waar je met een gerust hart een keuken kunt kopen.

Jaarlijks wordt door de onafhankelijke Stichting Kwaliteitsbevordering Keukenbranche aan een representatief aantal klanten van deze keukenzaken gevraagd naar hun ervaringen bij de betreffende keukenzaak. Daarbij komen alle aspecten van het kiezen en kopen, maar ook van de montage en het nakomen van eventuele service aan de orde.

Alleen keukenzaken die bij een zeer hoog percentage van de ondervraagde klanten op nagenoeg alle punten van de uitgebreide vragenlijst ruim voldoende scoren, krijgen voor dat jaar het keurmerk toegekend. De lat wordt daarbij bewust heel hoog gelegd. Een keuken koop je immers niet elke dag. En als consument wilt u terecht weten met wie je daarvoor in zee gaat.

In heel Nederland zijn inmiddels keukenzaken die een dermate goed cijfer van hun klanten hebben ontvangen, dat ze zijn geslaagd voor hun klantvriendelijkheids- en betrouwbaarheidsdiploma. Een diploma overigens, waarvoor ze elk jaar weer opnieuw examen moeten doen.

Voor eventuele vragen over het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche kan je een mailtje sturen naar: info@keurmerk-keukenbranche.nl

keurmerk keukenbranch
keurmerk keukenbranch

 

Bron: voorlichtings buro wonen

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer