:
recepten

Gepofte knoflook is zoet en buitengewoon lekker – en het smeert heel gemakkelijk. Doe het op brood met een knapperige korst of op crackers.

Bereidingswijze

Voorbereiding: 3 minuten | Bereiding: 30 minuten

  • Verwarm de oven voor op 180 C.
  • Knip drie vierkantjes aluminiumfolie van 15x15cm, groot genoeg om in elk een bolletje knoflook in te pakken. Leg een klontje boter en een bolletje knoflook op elk stukje aluminiumfolie, vouw ze dicht tot pakketjes en leg die op een ovenschaal of bakplaat.
  • Bak 30 minuten, of tot de knoflook zacht is.
Tip: Als je wilt, kun je olijfolie gebruiken in plaats van boter.
Recept via allrecipes
recepten
foto via MO + MO living

Onze meest recente berichten

Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer
Zelf keuken maken

Zelf een keuken maken, waar moet je rekening mee houden?

Door je keuken zelf te maken, bespaar je flink op het arbeidsloon

Lees meer