:
kookpunt
We zijn trots! De Rotterdamse kookwinkel Kookpunt heeft zondagavond 3 maart in Chicago de Global Honoree trofee gewonnen.

De ‘best of the best’-prijs werd tijdens een gala-avond overhandigd aan Ton van der Kolk en Ria Schipper. Door de jury werd vooral gelet op visual merchandising, innovatie en beleving.

Aan de internationale wedstrijd deden 23 landen mee, die ieder een nationale winnaar afvaardigden. Van deze 23 winkels werd Kookpunt – samen met vier andere winkels – door de internationale jury bekroond met de prestigieuze ‘best of the best’-award: de Global Honoree trofee! Ze zijn de tweede Nederlandse winnaar van de trofee, vorig jaar won de Bijenkorf (afdeling koken & tafelen) de prestigieuze prijs.

Kookpunt is met bijna 4000m² dé kookwinkel van Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan keukengerei, keukenapparatuur, messen, fornuizen, koffiemachines en serviezen hebben wij álles waar een hobby- of professionele kok van smult. Ze geloven in service en expertise, en heeft ruim vijftig jaar ervaring in de verkoop van keukenartikelen. Iedere afdeling kent zijn eigen specialisten: medewerkers met kennis van ieder product, en bereid om de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden.

www.kookpunt.nl

kookpunt
kookpunt


bron: perscentrum wonen

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer