:

Vorige week werd het Faralda kraanhotel op de NDSM werf in Amsterdam geopend. De kraan is omgetoverd in een uniek designhotel en beschikt over drie suites en een studio die door sanitairspecialist GROHE zijn uitgerust met luxe sanitair.

Een overnachting in een van de hotelkamers met uitzicht over het IJ biedt naast een unieke beleving op een uitzonderlijke locatie ook optimaal comfort. Zo zijn de suites voorzien van ruime regendouches en exclusieve wastafel- en badmengkranen, zodat ook het badderen en douchen op grote hoogte spectaculair zal zijn. 

GROHE LEVERT KRANEN MET ALLURE VOOR NDSM KRAANHOTEL

De iconische werfkraan 13, een rijksmonument en boegbeeld van de NDSM werf, werd de afgelopen drie jaar gerestaureerd. Eind 2013 werd de kraan weer op zijn vertrouwde plek geplaatst, als waar designproject in het creatieve noorden van Amsterdam. In de kraan bevindt zich op tien meter hoogte een studio waar evenementen worden georganiseerd.

Daarboven zijn drie luxe suites geplaatst, binnen de thema’s ‘Mystic’, ‘Secret’ en ‘Free spirit’. Het ontwerp en de kleurrijke inrichting zijn van de hand van interieurarchitect Edward van Vliet. Om een sensationele overnachting in het Faralda Kraanhotel compleet te maken is op het dak van de hoogste suite zelfs een jacuzzi geplaatst.

GROHE LEVERT KRANEN MET ALLURE VOOR NDSM KRAANHOTEL
Kraan met kranen van Allure
GROHE werd door projectontwikkelaar Edwin Kornmann Rudi betrokken bij dit uitzonderlijke project en leverde het sanitair voor het complete Faralda Kraanhotel. De suites beschikken over diverse Allure mengkranen voor wastafel en bad. Ook beschikken alle suites over luxe douches met GROHE inbouwthermostaatkranen en GROHE Rainshower plafonddouches.

De bar in de Faralda studio op de eerste verdieping van het Kraanhotel beschikt over een GROHE Blue® kraan, waarmee een heerlijk glas gekoeld en gefilterd water kan worden getapt, direct uit de kraan. Dit maakt het gebruik van flessen mineraalwater in het hotel overbodig.
Het Kraanhotel koos voor GROHE omdat de producten garant staan voor kwaliteit en het pure, innovatieve design naadloos aansluit bij de inrichting van het hotel.

020rd_grohe

Over Grohe
Het Duitse Grohe AG werd in 1936 opgericht en is inmiddels een wereldwijd opererende onderneming. Van de Duitse productie wordt 85% geëxporteerd. In 2013 bedroeg de omzet 1,45 miljard euro (voorlopige resultaten). Grohe AG is onderdeel van de GROHE Group dat marktleider is in de sanitairbranche. Het bedrijf heeft negen productievestigingen waarvan er zes zijn gevestigd buiten Duitsland, namelijk in Portugal, Noord-Amerika, Thailand en China (Joyou).

In januari 2014 is de GROHE Group overgenomen door de LIXIL Group en the Development Bank of Japan. De Lixil Group is wereldwijd marktleider in bouwmaterialen en interieurproducten. In Nederland bestaat Grohe sinds 1973. Het is een volle dochter van Grohe AG. Grohe Nederland is verantwoordelijk voor de marketing, verkoop, logistiek en service van het merk in Nederland.

Met het totale productassortiment – dat bestaat uit keuken en badkamerkranen, thermostaatkranen, handdouches en douchesystemen, keukenkranen en installatiesystemen en bedieningsplaten voor het toilet – is Grohe actief op zowel de consumentenmarkt als op de professionele markt.

www.grohe.com

 

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer