:

Maak je keuken helemaal eigen met het nieuwe unieke Küppersbusch keukenapparatuur designconcept voor inbouw keukenapparatuur.

Je kunt nu het design van je keukenapparatuur zelf bepalen en zo je individuele keuken een bijzonder esthetisch accent verlenen. Bijna alle producten zijn in de kleuren zwart en wit verkrijgbaar en kunnen met handgrepen en design strips in roestvrijstaal, black chrome, silver chrome, black velvet of goud worden gecombineerd.

Keukenapparatuur vormt harmonieus geheel

Modern of traditioneel – de mogelijke variaties zijn talrijk. Het nieuwe concept omvat ovens en compacte apparatuur. Het wordt afgerond door twee wandafzuigkappen en een eilandafzuigkap in glazen uitvoering en een vrijstaande koelkast met glazen front.

Het is om het even of men de compacte oven, de combisteamer, de koffieautomaat of de LCD-televisie naast of onder elkaar laat inbouwen: alle toestellen hebben een design dat perfect op elkaar is afgestemd en vormen steeds een harmonieus geheel. De serie “Küppersbusch Individual” maakt eens te meer duidelijk dat keukens steeds meer een gepersonaliseerde woonruimte zijn.

www.kueppersbusch-hausgeraete.de

kueppersbusch

Onze meest recente berichten

Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer
Zelf keuken maken

Zelf een keuken maken, waar moet je rekening mee houden?

Door je keuken zelf te maken, bespaar je flink op het arbeidsloon

Lees meer