:
restyle XL keuken

Als je opzoek gaat naar een nieuwe keuken sta je voor een heleboel keuzes, wordt het landelijk of modern? De hedendaagse landelijke keuken is voorzien van alle moderne technische snufjes met de sfeer van vroeger. De kastje zijn vaak gefreesd, er hangt een kroonluchter boven de eettafel en de materialen bestaan voornamelijk uit hout en natuursteen. Bij een landelijke keuken is het moderne apparatuur vaak subtiel weggewerkt achter de keukenfronten. Bij landelijk wonen en in het bijzonder een landelijke keuken kan je denken aan een charmante woonboerderij met veel ruimte, comfort en gezelligheid. De keuken is eveneens ruim en er staat een extra grote tafel en er zijn veel accessoires aanwezig. Ontspanning en gemak staan centraal.

Je kunt ook kiezen voor een klassieke keuken, deze oogt elegant en heeft de eigenschap strak te zijn. Materialen en kleuren zijn bepalend voor de klassieke keuken, Glas en metaal wordt vaak toegepast in combinatie met fris wit en donkere elementen. Een belangrijke eigenschap van de klassieke keuken is dan ook het strakke en symmetrische karakter, waarbij deze toch warmte uitstraalt.

De Italiaanse keuken is ook zeer geliefd in keukenland omdat hij behalve design ook een creatieven en levendige aanblik heeft. Bij een Italiaanse keuken wordt vaak gebruik gemaakt van hoge kasten en zwevende planken, deze lenen zich uitermate goed voor het plaatsen van mooie, bijvoorbeeld echt Italiaanse accessoires zoals een espressoapparaat of pastamaker. De Italiaanse stijl komt het beste tot zijn recht wanneer voor de verdere inrichting, zoals bijvoorbeeld de eethoek, ook van deze stijl wordt uitgegaan.

De Duitse keuken doet het ook goed in Nederland. Deze keukens zijn van goede kwaliteit, zijn degelijk, duurzaam en bieden comfort. De Duitse keuken wordt ontwikkeld voor intensief gebruik waar gemütlichkeit’ centraal staat. De indeling is praktisch en ze zijn dikwijls voorzien van alle nieuwste technische snufjes.

restyle XL keuken
restyle XL keuken

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer