:
leistenen onderzetters
Deze Wesco leistenen onderzetters actie gedurende de hele maand december.

Gratis leistenen onderzetters, bij elke order onder de € 100,00, waarbij minimaal één Wesco product zit opgenomen,  krijgt men 4 leistenen onderzetters ter waarde van € 9,95 helemaal gratis!

Cookwarehouse is een nieuwe internetwinkel, welke gespecialiseerd is in kwalitatief hoogwaardige keukenaccessoires met een hele goede prijs-kwaliteit verhouding.

Cookwarehouse.nl is onderdeel van F-Five Webshops BV.  Al 8 jaar lang zijn zij actief in de detailhandel op het gebied van keukenaccessoires in de breedste zin van het woord. Naast een tweetal fysieke winkels is hier nu dus ook een online winkel bijgekomen. Het assortiment in deze online keukenaccessoire winkel is een resultaat van jarenlange ervaring. Hierbij hebben ze de ogen altijd goed open gehouden, hebben ze beurzen over de hele wereld bezocht en zijn ze altijd meegegaan met de allerlaatste trends.

Ofwel, niet achterover leunen, maar actief zorg dragen voor een ‘up-to-date’ en kwalitatief goed en compleet assortiment. Een goede en eerlijke bedrijfsvoering en altijd voorop willen lopen! Leuk!

leistenen onderzetters

 

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer