:
loods5 keuken
Niet alleen als je bezig bent met het uitzoeken voor spullen voor je huis, maar ook als je opzoek bent naar een nieuwe keuken.

In Loods5 vindt je tegenwoordig, zowel in Zaandam als Sliedrecht, ook keukens.

De nieuwste trendy design keukens van merken als SieMatic maar ook het eigen merk KTCHN kun je er bekijken. Van robuust eiken, staal en beton tot greeploos lak design, kom naar de showroom en ervaar de laatste keukentrends in Loods5 style!

Het eigen merk KTCHN wordt door diverse keuken fabrikanten uit Duitsland geleverd tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast zijn alle keukens te voorzien van de meest toonaangevende inbouwapparaten van merken zoals Siemens, Miele, Gaggenau, Boretti, Atag.

Om een passende offerte te maken en de juiste wensen te kunnen invullen nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek. Advies en gesprek is 100% vrijblijvend dus voel je vrij om alle mogelijkheden te bespreken. Gewoon aan het orienteren …… loop gerust langs en laat je inspireren door onze prachtige keukens.

loods5 keuken
loods5 keuken
Over Loods 5

Loods 5 is een lifestyle formule waarbij verschillende leveranciers een unit afhuren. De winkel bestaat uit een grote hal met 1 verdieping. De ruimte is ingedeeld in ongeveer 250 units en wordt gehuurd door verschillende importeurs, groothandelaren en fabrikanten. De prijzen worden bepaald door de deelnemende bedrijven zelf. De collectie wordt wekelijks aangevuld met nieuwe producten, waardoor de units erg vernieuwend zijn. Gekochte producten kunnen direct meegenomen worden door de klant, maar kan ook bezorgd worden.

 

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer