:
matrix 150
Typisch voor Nolte Küchen: deze toonaangevende innovator heeft weer eens verder gedacht dan de anderen. Als eerste en enige bedrijf produceren ze hun keukens voortaan in een rastermaat van 150. Met deze vernieuwing bieden ze ook een geheel nieuwe dimensies: eenvoudig mooiere keukens!


Ideale lijnvoering

Een onderkastlijn en een bovenkastlijn Matrix 150 maakt het mogelijk. Uit het complete assortiment keukenmeubelen kunnen kiezen en toch steeds weer bij deze twee basislijnen uitkomen, die zo’n rustig, harmonieus, horizontaal totaalbeeld creëren – dat biedt geen enkel andere rastermaat.


Perfect te benutten opbergruimte

150 mm. maal X, dat is exact de maat van de spullen die in de keuken moeten worden opgeborgen. In 150, 300 en 450 mm. hoge uittrekelementen krijgt – bij alle werkhoogten – iedere voorraad en ieder keukenapparaat precies de juiste ruimte, zonder dat er plaats onbenut blijft. En ook voor kratten zijn de uittrekelementen als op maat gemaakt.


Optimale wandkastdiepte

Het mag toch niet zo zijn, dat alle borden in de wandkast passen – maar grote pastaborden niet! Dit zal ook niet gebeuren als je de innovaties van Nolte Küchen gebruikt: hier vindt je dat extra kleine stukje diepte, dat grote serviesstukken nodig hebben. En je slimme keukenplanning natuurlijk ook.


Ideaal voor inbouwapparatuur

Hoe eenvoudig en logisch de nieuwe dimensie van Nolte Küchen is, blijkt ook uit het samenspel met inbouwapparaten. Met 600 mm. is Matrix 150 optimaal voor de oven of het fornuis. En ook koelapparaten, koffiezetapparaat en vaatwasser krijgen een passende plaats. Beter kan niet!


www.noltekuchencenterno1.nl

matrix 150
matrix 150

Onze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer