:
Grohe Minta Touch
Love at first touch. De Minta Touch van GROHE raakt je. Dankzij de innovatieve Easy Touch technologie reageert de kraan op de minste aanraking.
Onze moderne wereld blijft investeren in geavanceerde technieken en designs. Alles wordt “touch”, dus waarom ook niet de keukenkraan? Comfort en hygiëne aan elkaar koppelen was het doeleinde van deze fabrikant. En ze zijn geslaagd, de Minta Touch biedt je alle gebruiksgemak die je maar wenst in de keuken. Stel, je bent druk aan het koken en hebt je handen vol: raak simpelweg de kraan aan met pols, onderarm of de rug van je hand en de kraan schiet aan. Op die manier blijft de kraan schoon, vetvrij en hygiënisch.

Hoe werkt het?

De hybride kraan bezit, onzichtbaar ingewerkt onder het chroom, een sensor die reageert op je aanraking. De sensor zit bovenop de hals van de Minta kraan. Raak je de sensor aan, begint het koude water te stromen. Wil je graag handsfree mengen met warm water? Kies dan voor het iets duurdere model, Grohterm Micro, waarbij je de gewenste temperatuur kan bepalen en het risico op verbranden uitgesloten is.Grohe denkt natuurlijk aan optimale functionaliteit en voegt aan de design kraan ook een reguliere hendel toe. Zo kies je nog steeds zelf op welke manier je je handen wast.

www.grohe.com


Grohe Minta Touch
Grohe Minta TouchOnze meest recente berichten

Houten vloer in keuken

Is een houten vloer geschikt voor in de keuken?

Ja, houten vloeren kun je zonder problemen als keukenvloer gebruiken. Sterker nog,

Lees meer
Botanische keuken

Tips voor een botanische keuken

Heb je altijd al een buitenkeuken willen hebben, maar heb je geen

Lees meer
Hygiëne in de keuken

Hygiëne in de keuken: de belangrijkste tips

Keukenhygiëne is niet alleen belangrijk om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Een

Lees meer